Logomåtter - reklametæpper eller standardmåtter
- alt indenfor gulvreklame og floor advertising, efter opgave.


www.logomaatten.dk

KLIK HER - og se mere om Logomåtter - reklamemåtter, samt råvæv til måtter - og alt indenfor gulvreklame og floor Advertising, efter opgave: www.logomaatten.dk
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Logo- og standardmåtter - reklame- og kampagnetæpper med latex- eller nitrilbund.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Logomåtter - reklame- og logotæpper med latex- eller nitrilbund og standardmåtter - og alt in-denfor gulvreklame og floor advertising, som standardløsning og efter opgave.
Reklamemåtter - Messemåtter - Smudsmåtter - Entrémåtter - Kampagnemåtter - Løbere - Udendørsmåtter og Designmåtter

Reklamemåtter - Messemåtter - Smudsmåtter - Entrémåtter - Kampagnemåtter - Løbere - Udendørs-måtter og Designmåtter.
Som udgangspunkt arbejder vi med tre faste størrelser: 80 x 120 cm., 100 x 140 cm., 125 x 175 cm..
Entre- og dørmåtter har dog målene: 85 x 60 cm., 85 x 115 cm., 85 x 145 cm., 125 x 175 cm. - for bomuldsmåtter gælder flere standarder der særskilt illustreres i gruppen: 85 x 60 cm. op til 196 x 600 cm. der alle kan leveres med en vaskeordning - alt kan dog lade sig gøre, kantede og profilskårne, inden-for de givne rammer.

Filtmåtte Logomåtte Velour Luxmåtte Velourmåtte

Disse måtter har en god holdbarhed og en god absorberingsgrad.
Motiv og tekst gengives flot og skarpt i fuldfarvede CMYK-farver. Alle måtter kan vaskes ved 30 grader og tåler støvsugning. Materialet er primært i 100 % polyester, med skridsikker sort nitrilgummibagside og kant, og indeholder ingen skade-lige stoffer.
Reklamemåtter der herunder beskrives er af dansk oprindelse, og klart de bedste i Europa. Vaskbare måtter med motiv og budskab, efter Deres valg.
 
Reklamemåtter der herunder beskrives er af dansk oprindelse Vinyl- og FloorPromotor er unikke reklamemåtter med en meget høj reklame-værdi, der kan anvendes til ethvert tænkeligt design og grundlag hvor tryk, tryk-kvalitet og grundlag afgør resultatet.

Colour SymphonyTM er logomåtter af høj kvalitet er udgangspunk-tet, men vi arbejder ud fra CMYK og Pantone når Deres konkrete budskab skal bearbejdes.

Vi og vore samarbejdspartneres klare vision om service, kvalitet med top-farvestyring og levering til tiden, har båret frugt. Derfor kan vort udvidede sortiment ses her - og det kan leveres med kort varsel - i alle mængder.
Floorpromotor er et produkt der adskiller sig ved at det er reklame i gulvhøjde. Alt for mange ste-der overlader man gulvet til en kedelig grå belægning, så hvorfor ikke udsmykke det - og få reklameværdi-en med. Der er mulighed for at få lavet logotæpper i ethvert layout eller udformning. Som noget helt nyt kan vi nu også lave de populære tæpper med udstansede billeder - her er det kun fantasien der sætter grænserne. Vi kan trykke tæpper i et hav af forskellige farver, og vi hjælper gerne med at finde det rigtige motiv. Det kan også være private fester, hvor man lige mangler det sidste pift på gulvet - Hvad er et bryllup uden et rødt hjerte på gulvet ...
Kort sagt: Valgfri formater. Vi printer i ruller med en bredde på 125 cm. bredde. Reklamemåtter er lette at at rengøre og kan både skylles og spules. Overholder sædvanligvis brandreglerne indenfor boligindret-ningsnormerne. Udskæring i unikke former om ønsket. Kort eller kortere leveringstid. En reklamemåtte giver mulighed for at kombinere grafik, foto, tekst, logo og budskab. - Alt kan stort set lade sig gøre med den rette holdning.

Vi kan med produktion i Danmark, sikre et godt resultat, uanset mængde og leveringstid.

Vi kan med produktion i Danmark, kombineret med et fornuftigt sammensat salgsteam, den grafiske af-deling, og lokal administration sikre den fornødne kompetence, hvor erfaring og dialog med Dem sikre et godt resultat, uanset mængde og leveringstid.
 
Floor advertising, som også kendes fra sportshallen, butikscentre og på messer
Floor advertising, som også kendes fra sportshallen, butikscen-tre og på messer, er et bredt begreb der dækkes af alt fra selv-klædende materialer til tæpper i den ypperste kvalitet.
 
Disse materialer, kombineret med budskab, logo, foto, og tekst, gør alt muligt.

Et enkeltstående kampagnefremstød med produktion af filtmåtter i et format på 80 x 120 cm, kan leve-res fra under kr. 200,00 pr. enhed, afhængig af krav til kvalitet og logistik. Har man behov for en mere blivende måtte, kan President-logomåtten være et godt bud. For mindre end kr. 1500.00, i formatet 85 x 115 cm., kan man få en logomåtte med den flotte afsluttende gummikant. Har De behovet, har vi løsningen - se mere herunder og på de efterfølgende sider.
Produktmuligheder:
 
Floor Promoter - neopren logomåtter efter opgave

Teknikken egner sig bedre end noget andet gulvme-die til at blive pakket ned sammen med andre rekla-meartikler.
NeoPrint er velegnet til længere kampagner, 4 - 12 uger, som løbere og til brug udendørs.
NeoPrint eller Floor Promoter som teknikken og-så kaldes, er et særdeles smidigt produkt med en fantastisk gengivelse af billeder og tekst.

NeoPrint logotæpper er velegnet til længere kampagner


Vi kalder vore reklamemåtter for FloorPromotor, kvaliteten der kan bruges i receptionen, butikken, på messer, udstillinger, o.s.v. og af den vej udnytte gulvet til at fremhæve et budskab og skabe blikfang.
Materiale: Neopren med printbar polyesteroverflade, 2 mm. tyk. Standardstørrelse: 80 cm. x 120 cm., 100 cm. x 140 cm., 125 cm. x 175 cm., og kan også leveres efter mål og som konturskåret måtte. Maksimal-størrelsen i denne teknik er 125 cm. x 1000 cm..
 

Neopren med printbar polyesteroverflade


Vinylmåtter. Vinyl kan sikre en enkel og motivvenlig måtte, med en vaskbar overflade og skridsikker latexbagside. Disse måtter anvendes ofte i stedet for gulvklæbere - der i øvrigt kan ses noget om her.

Vinyltæpper, løbere og konturskårne motiver som udendørsreklame

Et billigt alternativ til f.eks. gulvklæb og velegnet til kampagner af kortere varighed, 4 - 8 uger, som store tæpper, messetæppe, løbere, konturskårne motiver og som udendørsreklame - i godt vejr. Der trykkes direkte UV print, som giver et ensartet udtryk.

Vinylmåtter og gulvklæb er velegnet til kampagner af kortere varighed

  Materiale:
  PVC-overflade, med glasfibermembran, PVC-
  bagside, 2 mm. tyk.

  Standardstørrelser:
  180 cm. x 120 cm., 100 cm. x 140 cm., 125
  cm. x 175 cm., og kan også leveres efter
  mål og som konturskåret måtte.

  Maksimalstørrelse:
  For denne teknik er det 250 x 1000 cm..

Gulvklæbere og folier


Vinyl kan sikre en enkel og motivvenlig måtte, med en vaskbar overflade og skridsikker bagside


Messetæpper, løbere, konturskårne måtter i vinyl


President - logomåtte


President - logomåtte
Får Deres budskab og logo på denne slidstærke vaskbare nylonmåtte,
der opsamler store mængder snavs og beskytter gulve mod slid og misfarvning, ligesom brugen reducerer omkostningerne til rengøring.
Der arbejdes ud fra 99 standardfarver.
Lad os give et bud på opsætning med eget præg.
Materiale:
Nylonmåtte med skridsikker bagside i sort nitrilgummi (NBR).
100 % PVC-fri, 10 mm. tyk nitril.
Standardstørrelse:
85 x 60 cm., 85 x 85 cm., 85 x 120 cm., 85 x 150 cm., 85 x 200 cm.,
100 x 200 cm., 115 x 200 cm., 115 x 240 cm., 115 x 300 cm., 150 x 200 cm., 150 x 250 cm., 150 x 300 cm., 196 x 200 cm., 196 x 300 cm., 196 x 400 cm., 196 x 600 cm., eller efter opgave i maximalt 200 x 600 cm..

             Nylonmåtte med skridsikker bagside i sort nitrilgummi  Nylonmåtte med skridsikker bagside i sort nitrilgummi   

Slidstærk og industriel vaskbar nylonmåtte med nitril - ren gummi - bagside og finishkant.

Nylonmåtte med skridsikker bagside i sort nitrilgummi

President logomåtte - den slidstærke vaskbare måtte, som også kan bruges udendørs. Beskyt-ter gulvet mod slid og misfarvning, og reducerer omkostningerne til rengøring. En måtte i størrelse 85 x 150 cm. kan tage op til 6 kg. snavs, eller 3 liter vand.

President logomåtte - den slidstærke vaskbare måtte, som også kan bruges udendørs. President logomåtter beskytter gulvet mod slid og misfarvning

Den avancerede indfarvningsteknologi gør måtterne modstandsdygtige overfor misfarvning og er UV-bestandige og de leveres med en smudsaf-visende behandling, der gør dem lettere at rengøre.

Et formidabelt alternativ til vaskeordninger.
 


Colour SymphonyTM er logomåtter af høj kvalitet

President logomåtter kan tage op til 6 kg. snavs, eller 3 liter vand

Lad os udarbejde et bud på den entré- eller logomåtte med eget præg der passer til Dem - i dagligdagen eller til den næste kampagne.
Materiale: Nylonmåtte med en skridsikker bagside i sort nitrilgummi (NBR). 100 % PVC-fri, 10 mm. tyk.
Standardstørrelser: 85 x 60 cm., 85 x 85 cm., 85 x 120 cm., 85 x 150 cm., 85 x 200 cm., 85 x 300 cm., 100 x 200 cm., 115 x 200 cm., 115 x 240 cm., 115 x 300 cm., 150 x 200 cm., 150 x 250 cm., 150 x 300 cm., 196 x 200 cm., 196 x 300 cm., 196 x 400 cm., 196 x 600 cm..


Velour Lux

Velour Lux er en superkvalitet som har en god holdbarhed, og motivet står meget flot og skarpt, farveægte flatbedtryk.

Kombineret som designmåtte, eller brugt som dørmåtte i butik eller ud-stillingen, er måtten et fantastisk medie. Denne måttetype leveres i min-dre mængder i følgende standardstørrelser: 85 cm. x 60 cm., 85 cm. x 115 cm., 85 cm. x 145 cm., 125 cm. x 175 cm..
100 % polyester, med skridsikker sort nitril gummibagside og kantet med en 6 mm. nitrilkant
Kvaliteten er velegnet til den
længerevarende kampagne,
4 - 12 mdr..

Materiale: 100 % polyester,
med skridsikker sort nitril gum-mibagside og kant. 5 mm. tyk.

100 % polyester, med skridsikker sort nitril gummibagside og kantet med en 6 mm. nitrilkant

Velourmåtter tåler vask, og kan dermed også fungere som udendørsmåtte.

100 % polyester, med skridsikker sort nitril gummibagside og kantet med en 6 mm. nitrilkant

Velourmåtter tåler vask, og kan dermed også fungere som udendørsmåtte            Reklametæpper i Velour Lux er en superkvalitet som har en god holdbarhed


Velour

Velourmåtten er utrolig slidstærk og motivet fremstår meget skarpt, og virker, i forhold til de flade reklamemåtter, mere luksuriøs og lækker. Den bruges ofte til de lidt længere kampagner, 4 - 12 uger, og som løbere, designmåtter, messetæpper og væg-til-væg tæpper.
Standardstørrelser: 80 cm. x 120 cm., 100 cm. x 140 cm., 125 cm. x 175 cm., og kan også leveres efter mål og som konturskåret måtte.

Materiale: Polyester/ polyamid, med en skridsikker sort, 5 mm. tyk gummibagsi-de.
 

Polyester og polyamid med en 6 mm. skridsikker sort gummibagside
Polyester og polyamid med en 6 mm. skridsikker sort gummibagside


Maksimalstørrelsen
 i denne teknik
er 200 cm. x 2000 cm..
 

Polyester og polyamid med en 6 mm. skridsikker sort gummibagside

De fungerer også fint som udendørsmåtte eller som løber.

Velourmåtten er utrolig slidstærkt og motivet fremstår meget skarpt, og virker, i forhold til de flade reklamemåtter -  mere luksuriøs og lækker


Filt

Filtmåtten er en slidstærk og motivvenlig måtte der er velegnet til kampag-nebrug og bruges ofte til messetæpper og til kampagner af kort varighed, normalt op til 4 uger, løbere og messetæpper.
Standardstørrelser: 80 x 120 cm., 100 x 140 cm., 125 x 175 cm., samt efter opgave, efter mål og som konturskåret måtte..

Måttens overflade fremstår skarpt
og er farveægte.

Maksimalstørrelsen i denne teknik
er 200 cm. x 2000 cm..
 

Der arbejdes ud fra 32 standardfarver

Der arbejdes ud fra 32 standardfarver


Materiale:
100 % "non-woven" polyester,
på en 3 mm. skridsikker latexbund.

Reklamemåtten, hvor prisen
er yderst overkommelig.
 

100 % polyester, med skridsikker sort nitril gummibagside og kantet med en 6 mm. nitrilkant

Velour - Utrolig slidstærk og tuftet velourmåtte med skridsikker latexbagside Velour Lux - Velourmåtte med nitrilbagside og finishkant
 

Filformater og konvertering

Filer til brug for produktion.


Der en en del generelle krav til modtagelse af filer, og vi modtager den helst som færdige PDF-filer.
 
Farverum i CMYK og Pantone
Farverum i CMYK.

Opløsning anbefales at være minimum 100 DPI i forholdet 1:1 (100 % størrelse).

10 mm. beskæring til udenfor motiv.
 
Alle vore måttetyper er farvestyret med ICC profiler,
der er medvirkende til at sikre den optimale farvekva-litet.

Leveringstiden er normalt ca. 10 arbejdsdage fra modta-gelse af den færdige godkendte korrektur.

Tæpper i endeløse baner - og tæpper som fliser til kontorer og messer.

Bomuld+måtter
         
En korrekt kombination af bomuld og mikrofibre giver en række fordele i forhold til ordinære bom-          
         uldsmåtter. Absorberingsevnen er forbedret, mens fibrene fastholder snavset.                                      

En kombination af bomuld og mikrofibre giver en række fordele En kombination af bomuld og mikrofibre giver en række fordele

Levetiden er forlænget med ca. 40 % ved hjælp af nye garnkonstruktioner. Farveægtheden er forbedret, så måtter i disse kvaliteter sikres i hele levetiden der kan forlænges yderligere med en vaskeløsning.
Materiale: Luv, tuftet af farvet bomuld og mikrofibergarn, med en 100 % ren 10 mm. nitrilgummibagside.
Fås i 10 standardfarver: Lysegrå, mørkegrå, stålgrå, blå/grå, sort/blå, sort/rød, sort/grøn, lysebrun, mør-kebrun og sort/mink, eller i større mængder, efter Deres krav og ønsker.

            Bomuld+måtter i et væld af farver -klar til brug og velegnet for en vaskeordning             
 

Standardstørrelser: 85 x 60 cm., 85 x 85 cm., 85 x 120 cm., 85 x 150 cm., 85 x 300 cm., 100 x 200 cm., 115 x 200 cm., 115 x 240 cm., 150 x 250 cm., 150 x 300 cm., 196 x 200 cm., 196 x 300 cm., 196 x 400 cm., 196 x 600 cm..
Tryk. Enhver opgave tager udgangspunkt i en færdig trykfil der bør leveres i printmålet, med 10 mm. til beskæring. Det anbefales ikke, at have tekst helt til kant. Baggrunden bør bero på en mørk eller grålig baggrund. For helt sort, kan De anvende 100 % sort - 0, 0, 0, 100.
Brug gerne

 

Upload store filer med wetransfer - en gratis løsning - og service til Dem.
 


til fremsendelse af store filer. Det er enkelt og sikkert, og vi får automa-tisk besked når en fil afsendes, ligesom De får besked når vi har mod-taget den.
 
Leverings- og pakkeservice. Efter endt produktion kan alt sendes direkte til slutbruger, om ønsket,
gerne med Track & Trace-service der kan sikre forsendelsen, både under transit og ved modtagelse. De-stinationer, afdelinger, butikker, etc., kan enkeltpakkes med neutral modtager.

Se mere om måtter - f.eks. designmåtter fra Skriver Collection:

Gulvmåtter og designtæpper fra Skriver Collection

- Se også noget om vort sortiment i standardmåtter:

 
President - Slidstærk og industriel vaskbar nylonmåtte

De binder Dem ikke til en dyr lejeordning og betaler kun for den måtte De køber

Bomuld, kombineret med mikrofibre

Everwear®-farvede nylonfibre

Små måtter     Store måtter    Udendørs dørmåtter    Kokosmåtter    Stendørmåtter

Matters Dørmåtter - reklame- og logotæpper- alt indenfor gulvreklame og floor advertising, fra lager og efter opgave.

Standardmåtter løser to opgaver. Dels giver de et indbydende og behageligt indtryk i entréen og dels tager de hånd om smuds udefra. Vedligeholdelsen kan vi sikre, uanset om behovet er hver anden uge el-ler to gange årligt. De binder Dem ikke til en dyr lejeordning og betaler kun for den måtte De køber - og efterfølgende for vasken, når De skønner behovet.
Frekvensen afgøres af Deres ønsker og behov Frekvensen afgøres af Deres ønsker og behov, idet De ved køb af måtter kan til- og fravælge vask, bl.a. efter besøgstrafik og årstiden.

Det eneste, De skal gøre, når De har valgt måtten,
er at vælge intervallet for måtteskift, vask og leverings-måde, så sikre vi resten.
Standardmåtter leveres som vaskeløsninger i følgende størrelser: 85 x 85 cm., 85 x 150 cm., 115 x 180 cm., 150 x 250 cm., 85 x 300 cm..

Standardmåtter leveres som vaskeløsninger i følgende størrelser

Kvalitetscertificeret: ISO 9001 - Miljøcertificeret: ISO 14 001 - Brandklassificeret : ISO 13 501

Logomåtter - reklamemåtter, samt råvæv til måtter - og alt indenfor gulvreklame og floor Advertising, efter opgave: www.logomaatten.dk

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

299/370/370/450
>

>
>

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden