Firmaskilte med tekster i folie, print og gravering
i glas, acryl eller plast - en effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale.


www.danskskiltereklame.dk

Wellnesscenter 59 - fra idé til virkelighed. © Dansk Skilte Reklame

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

En generation af inden- og udendørsskilte i glas, acryl eller plast - en effektiv kommunikation
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Firmaskilte med tekster i folie, print og gravering - i acryl og glas - som enkeltopgaver eller som sy-stemer - til skilte - som bildekoration - til facader - som udhængsskilte, eller til displays, i standard eller efter opgave.

Et eksempel på acrylskilt til ophængning med direkte belysning. En effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale. Et eksempel på acrylskilt til ophængning med direkte belysning. En effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale. Et eksempel på acrylskilt til ophængning med direkte belysning. En effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale. Et eksempel på acrylskilt til ophængning med direkte belysning. En effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale.
Acrylskilte er information, identifikation og vejvisning i kontorer, butikker, receptioner, udstillinger og restaurationer. Når budskabet skal slås fast, er acrylskilte et naturligt valg, en imageskabende deko-ration og en elegant budskabsformidler, De vil blive husket for længe. En perfekt og komplet løsning, der åbner vejen for alle designmuligheder. Påklæbes med kvalitetsfolier i alle former og farver - eller serigra-feres direkte på pladen.

Acrylskilte er en effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale. Acryl-skilte gør Deres produkt til en sikker vinder. Budskabet fremtræder påtrængende, farverigt eller diskret og elegant. De er altid sikret den bedste reklameplads og den bedste kundeoplevelse.
 
Et eksempel på acrylskilt på fod, med direkte belysning. En effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære i ethvert lokale.

Acrylskilte er gennemført fra ende til anden - og kan leveres med smarte lysarmaturer lige til at hænge eller stille op.
 

Komplet pakke.
Når De har besluttet Dem for en leverance fra Dansk Skilte Reklame, er der tænkt på alt. Når De modtager Deres acrylskilt indeholder pakken f.eks. acrylplade med graveret tekst eller logo,
monteret i armatur, samt beslag og wirer til montering, alternativt med fodsæt. Pakken indeholder også monteringsvejledning og én flaske rensevæske til rengøring af plader.
 
Når De modtager Deres acrylskilt indeholder pakken f.eks. acrylplade med graveret tekst eller logo, monteret i armatur, samt beslag og wirer til montering, alternativt med fodsæt. Når De modtager Deres acrylskilt indeholder pakken f.eks. acrylplade med graveret tekst eller logo, monteret i armatur, samt beslag og wirer til montering, alternativt med fodsæt.

Materialer.
8 mm. klar acryl med flammepolerede kanter. Fåes i varierende dimensioner der harmone-rer med armaturernes længder.
Gravering. Enkeltlinie eller kontur. Graveringsbredde afhænger af dybde og vinkel (18° eller 45°). Med eller uden folie/serigrafi på skiltepladen.
Armatur.
Overfladebehandling: Pulverlakeret. Farve: Hvid som standard. Anvendelse: Indendørs. Format: Ø 42 mm. - med særskilt spolebox. Længder: Fra 313 mm. til 1528 mm.
Godkendelse:

Dørhåndtag. Fuldend Deres facade - gør brug af Deres dørhåndtag som reklamemedie.
 

Dørhåndtag i konceptudførelse


Deres håndtag - kundens førstehåndsindtryk.
Grib om Deres logo. Dørhåndtagene er fremstillet i eks-klusive og stærke materialer, som er håndvenlige og fuldstændig vedligeholdelsesfrie - også efter mange års flittig brug. Mange gange i løbet af dagen kan De fra forretningens første reklameplads, påvirke med et logo eller et budskab. Skab et eksklusivt førstehåndsindtryk af Deres forretning eller virksomhed. Lad Deres logo byde kunden velkommen - og takke for besøget, eller lad et håndplukket reklamebudskab indkapsle i dørhåndtaget. Med logodørhåndtag går kvalitet og finish hånd i hånd, ligesom det giver stor visuel effekt og understreger kvaliteten i Deres produkter. Materiale: Bagplade i 20 mm. opal acryl, sam-menstøbt med 2 mm. klar acrylplade. Polerede kanter. Gevindbøsninger i bagplade for fastgørelse af konsol. Størrelse: Standardstørrelse på håndtag er 170 x 170 mm. og selvfølgelig kan håndtagene pro-duceres i andre formater og former. Konsol: Naturelokseret aluminiumssokkel. Rustfrie stålbolte til fast-gørelse af håndtag.
 
Dørhåndtag med kædens logo

Dørhåndtag med firmanavn eller Brand.

Dørhåndtag til enhver lejlighed.

Dørhåndtag efter opgave.

3D-formcutting - bogstaver udført i EPS-flamingo, efter Deres krav-
 

3D-formcutting - bogstaver udført i EPS-flamingo, efter Deres krav


Her et eksempel udført til Tvilum.

Smart-sign, cnc-produktion, display, udskæring af skilte, i expanded polystyrene (EPS), styrofoam eller styropor, Design og produktion af flamingo skilte kan med et forholdsvis kort varsel leveres i enhver ud-gave, til inden- og udendørs brug. Ved brug af CNC-maskiner der i en effektiv produktion, gør det let leve
re specifikke opgaver med kort varsel bl.a. når der skal indrettes messer, show-room og butiksfacader. Vi anvender ofte Flamingo i produktionen, idet det kan
produceres med en tredimensionel effekt og dermed en helt anden dybde end sammenlignelige materialer. De er meget miljøvenlige og vejrbestandige, og
koster ca. en tredjedel af f.eks. aluminium. Flamingo er ydermere meget nemt arbej-de med og at montere. Vore kunder omfatter bl.a. bl.a. modetøjsbranchen, artikler til brug på mes-ser, inden for bygge- og bilsektoren, blandt reklamefoto-grafer og i dagligvarehand-len, hvor flamingo har gjort indpas som et spændende markedsføringsobjekt. Vi kan være behjælpelige med at designe et helt nyt logo fra bunden og fremstiller efter ordrer emner med en tykkelse fra 1 - 100 cm. og en højde på op til 300 cm..
Se mere               
på de næste sider
Se mere om emnet på de næste sider

Klik her for at se noget om facadebogstaver >>>>
 

Aluminiumsprofiler med akryl front er særdeles velegnet til montage under overskabe, hyldebelysning og lignende

Som en detalje til dette, eller i kombination med interiøret i butik og på kontor er aluminiumsprofiler med akryl front særdeles velegnet til montage under overskabe, hyldebelysning og lignende. Alu-profiler giver mulighed for nem montage af LED-strips til mange forskellige opgaver. Akrylen beskytter LED-Strip-sen, og selve alu-profilen virker ved visse produkter afkølende. Dette resulterer i længere levetid. Akrylen fås til de fleste modeller i både klar, frostet og opal. Opal er f.eks. god hvis man ønsker en diffus belys-ning. Kombinationen af lav vægt, høj styrke og forskellige udformninger og størrelser, giver alu profilen næsten ubegrænsede muligheder.

Vi tilbyder mange forskellige slags alu-profiler, se herunder to eksempler, der er et lille udpluk af vort sortiment her. Vi hjælper med at vælge den rette LED-strip til den næste opgave.
 

Specifikationer:
Aluminiums profil med akryl. (Bestillingsvare).
Fås i opal, klar og frostet akryl.
Kan skæres i ønskede længder, dog højst 2,5 m. lang.

Nr. 1. Alu profiler med akryl front
Dess.:
Alu profil 2,5 m. 210-170001-128.
2,5 m. Opal 210-170001-128-Opal.
2,5 m. Frostet 210-170001-128-Frost.
2,5 m. Klar 210-170001-128-Clear.
Endeprop m/hul 210-170001-128-cap1.
Endeprop u/hul 210-170001-128-cap2.
Clips holder 210-170001-128-clips.
Dess. Alu profil 2,5 m. 210-170001-128.

Vi tilbyder mange forskellige slags alu-profiler - se mere om emnet her

Se mere om emnet på de næste sider

Nr. 1. Alu profiler med akryl front er særdeles velegnet til montage under overskabe, hyldebelysning og lignende. I denne alu-profil kan der bruges en IP20 LED-strip. Alu-profiler med akryl front er særdeles velegnet til montage under overskabe, hyldebelysning og lignende.
 

 
Nr. 2. Alu-profiler med akryl front er særdeles velegnet til monta-ge under overskabe, hyldebelysning og lignende. I denne alu-profil kan der bruges en IP20 LED strip.
Fås i opal, klar eller frostet. Fås i flere længder.
Nr. 2. Alu-profiler med akryl front
Dess.:
210-170002-128 Alu-profil 2,5 m..
210-170002-128-Opal 2,5 m. Opal Akryl.
210-170002-128-Frost 2,5 m. Frostet Akryl.
210-170002-128-Clear 2,5 m. Klar akryl.
210-170002-128-cap1 Endeprop med hul.
210-170002-128-cap2 Endeprop uden hul.
210-170002-128-clips Clips holder.
Dess.: 210-170002-128 Alu-profil 2,5 m..

Vi tilbyder mange forskellige slags alu-profiler - se mere om emnet her

Se mere om emnet på de næste sider

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder!

Gennem mere end 10 år på markedet for storformatprint og anden grafisk produktion, er vi vokset med opgaverne

Gennem mere end 10 år på markedet for storformatprint og anden grafisk produktion, er vi vokset med opgaverne og er bl.a. leveringsdygtige i POS-materialer og displays. Med hjælp af den nye Durst printer, har vi sikret den teknologiske udvikling på markedet. Med denne kan vi printe i en helt suveræn kvalitet, på højde med Offsettryk. Og vi kan samtidig printe meget hurtigere. Vi leverer nu - selvfølgelig afhængig af ordrestørrelser og materialer, print, fra under 80,00 kroner pr. kvadratmeter. Roll-ups inklusive print fra kr. 500,00 pr stk. Vi printer på både ark, plader og rullevarer. Hvid farve giver ekstra muligheder, og kom-bineret med Zünd-skærebordene, hvor der både renskæres, konturskæres og fræses, er der ikke mange opgaver, vi ikke kan løse, hurtigt, effektivt og til en fornuftig pris - ofte indenfor et par arbejdsdage.
 

Design og produktion af flamingoskilte

Se mere på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider


Se også lidt om foliotryk og udskårne tekster med og uden tryk klik her.

Se det aktuelle udvalg i vort Online-katalog og på Online skilteshoppen

 

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 Hent - Easy Screen displays fra lager - kataloget her EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013


- eller kontakt os for et konkret oplæg - med Deres print, leveret klar til brug.
 

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os pr. telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskskiltereklame.dk
 

299_7

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden