Reklamehjul - PRhjul - hjulkapsel - cykel- og fælgreklame
- mulighederne er uanede, forsynet med logo og slogans.


www.danskskiltereklame.dk

Jamen, hjulene står jo stille…?? Reklamehjul - PRhjul - hjulkapsel - cykel- og fælgreklame.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Jamen, hjulene står jo stille…?? Reklamehjul - PRhjul - hjulkapsel - cykel- og fælgreklame.

Reklamehjul - PRhjul - hjulkapsel- og fælgreklame

Ja, den er go` nok - Hjulene står stille under kørslen - og dog, hjulkapslen - med Deres budskab - står stille, men Deres budskab er nået frem.

PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!

Jamen, hjulene står jo stille…

Men det enestående ved PR-hjul er, at de under kørsel står stille - uanset hastigheden.
 
Hjulene står stille under kørslen Hjulene står stille under kørslen Hjulene står stille under kørslen

Efter års succes i USA, Australien og i Asien er dette opsigtsvækkende reklamemedie i stigende grad også set i Norden.
 

Hjulene står stille under kørslen og dog, hjulkapslen - med Deres budskab - står stille


Over det meste af verden benyttes PR-hjul flittigt af bl.a. taxiselskaber - autoforhandlere - biludlejningsfir-maer - bryggerier - dækfirmaer - teleselskaber - reklamebureauer - ejendomsmæglere, etc..
 
PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!! PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører og hjulene drejer rundt.

- Er det ikke promotion og reklame det handler om?

Dette unikke produkt, der repræsenterer et af de mest spændende og kosteffektive reklamemedier der er introduceret længe, vil være at se på innovative virksomheders biler i bybilledet.
 
PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!! PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!! PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!

Total opmærksomhed er opnået!
 
PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!! PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!! PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!
Klik på billedet herover og se filmen der illustrere den praktiske brug.
PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!

PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!

PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!
PR-hjul er en patenteret, specieldesignet hjulkapsel, der påsættes hjulet på en given bil, som en al-mindelig hjulkapsel.
Men det enestående ved PR-hjul er, at de under kørsel står stille - uan-set hastigheden. Dette giver Dem muligheden for at reklamere på en hidtil uset måde og område. Med Deres logo og slogan påsat vil De straks be-mærke, at der bliver set efter og peget, når De glider gennem trafikken.
 
Men det enestående ved PR-hjul er, at de under kørsel står stille - uanset hastighed!
PR-hjul er interessant for en lang række virksomheder

De kan tage PR-hjul af og påmontere dem en anden bil!


PR-hjul er interessant for en lang række virksomheder eftersom;
- De kan udskifte reklamen så ofte De ønsker.
- De kan tage PR-hjul af og påmontere dem en anden bil.
- Der er ingen mærker eller "ar" på bilen efter brug af denne form for reklame.
- Opmærksomhed omkring Deres budskab udover det sædvanlige.


- Tør De tro at De tager fejl?

Mulighederne er næsten uudtømmelige.
- AUTOFORHANDLERE påmontere PR-hjul på sin "demobiler", samt videresalg til kunder.
- BILUDLEJNINGSFIRMAER påmontere PR-hjul påtrykt deres logo, firmanavn etc. på udlejnings-bilerne.
- TELESELSKABER påmontere PR-hjul påtrykt Deres tilbud, www. etc. på konsulent- og servi-cebiler.
- TV- og RADIOSTATIONER, taxi- og busselska-ber, transportfirmaer, reklamebureauer, post- og kurérfirmaer, pladeselskaber, internetudbydere, rejseselskaber, håndværkere, ejendomsmæglere, vin- og spiritusagenter, dæk- og fælgforhandlere - og listen kan fortsættes i det uendelige...
 
KLIK HER og se reklamen i real live - Forestil Dem Deres, og effekten!
Som ejer af større mængde iler; personbiler, varevogne, lastbiler og busser, har De den ideelle mulighed for at "køre nogle penge hjem" ved at påmontere PR-hjul. Som ejer af større mængde iler; personbiler, varevogne, lastbiler og busser, har De den ideelle mulighed for at "køre nogle penge hjem" ved at påmontere PR-hjul.

For eksempel flådeejere.
Som ejer af større mængde iler; personbiler, varevogne, lastbiler og busser,
har De den ideelle mulighed for at "køre nogle penge hjem" ved at påmontere PR-hjul. De kan derved tilby-de kunder, samarbejdspartnere, og andre, at leje reklamepladsen og derved få fuld udnyttelse af alle rekla-meflader. En reklameplads der kan dække en god del af de faste driftsomkostninger, og de kunder der har behovet, får en unik reklame - og opmærksomhed uden lige.
 
Hjulkapsler til busser og lastbiler, er også en mulighed. Hjulkapsler til busser og lastbiler, er også en mulighed.

Busser og lastbiler.
Hjulkapsler til busser og lastbiler, er også en mulighed. Efter en langvarig testperiode er en version i børstet stål, med samme funktion som de ovennævnte modeller til 22,5" dæk, og med en re-klameflade på 555 mm. tilgængelig.
 
Specieldesignet letvægtshjulkapsel fremstillet af stærk ABS plast Specieldesignet letvægtshjulkapsel fremstillet af stærk ABS plast

Specifikationer og pris.
 
MODEL 1.
Er en specieldesignet letvægtshjulkapsel fremstillet af stærk ABS plast, med en ikke-roterende inderski-ve, som enkelt erstatter den eksisterende hjulkapsel. Når hjulene begynder at dreje rundt, så står PR-hjul
stille - designet til påsætning af reklametryk. PR-hjul påvirker ikke bilens køreegenskaber og skal blot ved-ligeholdes som almindelige hjulkapsler. PR-hjul kan på- og afmonteres uden hjælp. Model 1 kan ikke på-monteres aluminiums- og designfælge. Model 1 fåes i følgende størrelser: Dækstørrelser - Inderskive: 13" - 270 mm., 14" - 270 mm., 15" - 298 mm., 16" - 298 mm.. Vejledende pris, fra kr. 2995,00 pr. sæt, á 4 stk., eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde.

Hjulkapsler til busser og lastbiler, er også en mulighed
PR-hjul er en patenteret hjulkapsel, som står stille, selvom bilen kører & hjulene drejer rundt!!
- Klik her - for at se lidt om bilreklame.

Pris på udskåren tekst eller tryk, afhænger af hvilket materiale vi har at råde over, og Deres krav. De kan vælge selv at få trykket lavet, eller lade vore autode-koratør om det.

MODEL 2
til montering på alufælge fra 13" - 18" der passer både til almindelige stål- og alufælge. Fåes i 13-18". Vejledende pris, fra kr. 3995,00 pr. sæt á 4 stk., eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde. Den nyeste model af PR-hjul kan
monteres på almindelige - og på aluminiumsfælge - og har større trykflade. Modellen fås til 12" - 18" dæk, samt til busser og lastvogne og er fremstillet i alumi-nium og stål. Den mindste model vil være ideel på golfbiler på enhver golfbane.

Den nyeste model af PR-hjul kan monteres på almindelige fælge

Den nyeste model af PR-hjul kan monteres på almindelige biler
  Vejledende pris for 13"-18" er fra kr. 3995,00 eks-
  klusive moms, levering, og eventuelt reklame - som
  vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til f
  færdigt arbejde.


PR-hjul - Cykel


PR-hjul - Cykel. 2 stk. kapsler i diameteren 490 mm., Intropris kr. 995,00, eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde.
 
Se filmen om reklame hjul-kapsler, klik på billedet. >>

Sidste nye skud på stam-men af PR-hjul er og bliver et kæmpe hit. "Stillestående" hjulkapsler til cykler. Stor reklameflade på 490 mm., der enkelt monteres på cyklens forhjul, får folk til at dreje ho-vedet.
Kontakt os og få et bud på en eller flere løsningsmulig-heder - til den personlige cyk-el - eller til flåden, i havefore-ningen, på havnen, til brug for udlejning - eller som intern service i firmaet.
PR-hjul - Cykel

Vejledende pris fra kr. 995,00 pr. sæt á 2 stk., eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde. Ved levering af printklart materiale i 300 dpi JPEG/PDF kan vi producerer og monterer et print for omkring kr. 495,00 eksklusive moms, levering og vi kan naturligvis også levere en ønsket cykel efter Deres krav.

Det enestående ved PR-hjul er, at de under kørsel står stille - uanset hastigheden!
 
PR-hjul - Bus


PR-hjul - Segway
fåes til Segway i180 og i2
Vejledende pris, fra kr. 2595,00 pr. sæt á 2 stk.,
eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame
- som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde.
PR-hjul - Bus fås i størrelsen 22,5". Vejledende pris, fra kr. 11995,00 pr. sæt á 4 stk., eksklusive moms, levering, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjæl-pelig med - fra idé til færdigt arbejde.

Jamen, hjulene står jo stille…

PR-hjul - Golfvogn fås i str. 8 og 12". Vejledende pris, fra kr. 2595,00 pr. sæt á 4 stk., eksklusive moms, leve-ring, og eventuelt reklame - som vor værksted gerne er behjælpelig med - fra idé til færdigt arbejde. Fordele. Denne reklame - hjulkapslernes kvalitet, har bl.a. den fordel at de skaber stor opmærksomhed omkring bud-skabet og ikke forsvinder i mængden. De får valuta for reklamekronerne på kort og på lang sigt. De kan let udskifte reklamen på Deres PR-hjul, så tit De vil, hvilket er et ekstra plus for virksomheder med skiftende udbud og tilbud. Et perfekt supplement til den eksisterende re-klame eller perfekt til at stå alene, som en midlertidig - eller som en fast bestanddel af firmaets image. Rekla-men er synlig, 24 timer i døgnet, 365 dage om året - og har en uhyre lav kontaktpris. Monteringen af PR-hjul, kræver ingen indgreb hverken i hjul, eller bil. Hjulkapslerne forårsager intet værditab, og skader ikke fælg eller hjul. Let at på- og afmontere. Ved udskiftning af bil afmon-teres PR-hjul blot og påmonteres ny bil. Vedligeholdel-sesfri.

Den nyeste model af PR-hjul kan monteres på almindelige - og på aluminiumsfælge - og har større trykflade - og er lige ideel på golfvogne, som på busser.


- KAN DER VÆRE FLERE ARGUMENTER?
 

Den nyeste model af PR-hjul

OUTDOOR-reklamemedie

 - Klik her - for at se lidt om bilreklame i øvrigt.
 
APE 50 - "bilen" der anvendes med pli - og med focus på envendelig reklame - her til Søstrehuset i Christiansfeldt


For yderligere information - eventuelt med et oplæg på Deres idé omkring dette unikke OUTDOOR-rekla-memedie: Se lidt om selvklæbende tekster - klik her.
 

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
 info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

211

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden